Відома українська виконавиця і народна артистка Наталя Могилевська днями відгуляла ювілей – 45-річчя. Привітати "Легенду Олексіївну", як називають співачку її колеги, з днем ​​народження прийшло багато українських зірок. Гості дотримувалися заявленого дрес-коду white party – майже всі наділи одяг білого кольору.

Читайте Знай в Google News!

Павло Зібров також не міг пропустити ювілей своєї давньої знайомої і колеги. На свято 63-річний співак прийшов в компанії дружини Марини. Через пару днів зірка поділився на сторінці в соцмережі Instagram зворушливим кадром з Наталією Могилевською.

Іменинниця широко посміхалася з мікрофоном у руках і в обіймах Зіброва, який підняв келих ігристого.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Павло Миколайович, ви найкращий", "Та ви шо 🔥🔥🔝", "😍😍👍🌸", - написали в коментарях під публікацією Зіброва користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в червні Могилевська презентувала свій фільм "Любов - то велика сила" про взаємини сімейної пари на карантині, на шість композицій свого нового джазового альбому, який співачка записала навесні під час карантину.

Як повідомляв портал Знай.ua, недавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Білий літак", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження, зібравши всіх зіркових друзів в одному з найрозкішніших ресторанів столиці.

Також портал Знай.ua писав, як Ірина Білик злилася в пристрасному поцілунку з Могилевською.