Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали гарячий архівний кадр красуні, зроблений відомим французьким фотографом Serban DArgent для благодійної фотокниги Тіни "Одним кадром". Так, артистка позувала на білосніжному ліжку в чорному платті, прикрашеному золотими зірочками, а ніжний образ доповнила грайливими кучериками і фірмовою яскраво-червоною помадою.

При цьому фотограф знімав зірку виключно на плівку, тому робота над книгою тривала близько року. Тіна позувала в різних вбраннях, серед яких були і дизайнерські: Gucci, Louis Vuitton і Saint Laurent, ARTEMKLIMCHUK, Poustovit, ELENAREVA, Dafna May.

#вспомниминтересное Кадр з книги "Тіна Кароль. Одним Кадром". Ця фотокнига, знята відомим французьким фотографом Serban DArgent. Робота над книгою тривала більше року, так як фотограф знімає виключно на плівку. Видана "Тіна Кароль. Одним Кадром" у форматі coffee table book, який передбачає відсутність тексту і наявність тільки фотографій. Особливість книги - відсутність палітурки, що відразу робить з неї набір унікальних фоторобіт. На сторінках колекційного видання, яке вийшло накладом лише 500 примірників, можна побачити вбрання з колекцій Gucci, Louis Vuitton і Saint Laurent. Так само співачка приміряла і українські вбрання, таких брендів - ARTEMKLIMCHUK, Poustovit, ELENAREVA, Dafna May.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.