Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео, порадувавши шанувальників неймовірною новиною - виявляється, їх з Потапом білосніжна собачка Мімі породи бішон-фрізе вперше стала мамою. Так, артистка показала, як турботлива дівчинка годує чотирьох новонароджених крихіток молоком, не стримуючи радісних емоцій.

Варто відзначити, що численні шанувальники Насті просто обожнюють Мімі. Зірка навіть колись вела окремий аккаунт для собачки і тепер часто знімає різні кумедні ролики з улюбленицею, особливо для додатку TikTok.

Mimi and her newborn Mimi-crew 🥰😍 Welcome to this world ❤️ ⠀ Мімі та її маленька команда ☺️ Ласкаво просимо у світ 🙏

Фолловери залишилися в захваті і почали вітати Настю: "😍 яка ж вона гарна мама", "Які милі😻💔", "😍😍😍😍😍Вітаю", "Милі дітки🤗😍", "Як це зворушливо 😢😢😢", "Вони такі мімімішні!", "Вітаю з поповненням!!!!", "Супер ... мої вітання", "Клас Мімі стала мамою", "Вітаю з поповнення в сім'ї", "Плюшеві грудочки😍", "Урааа💋 дочекалися! Тисячу привітань 🎉💃🏻", "😻😻😻які малятка".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.