Відомий український продюсер, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує шанувальників новими фото свого життя в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість запустив танцювальний челлендж в популярному додатку TikTok на його свіжий трек "Сhicabamboni". Гаряче потанцювала під хіт виконавця і російська співачка, яка прославилася також завдяки своїм пишним формам - Анна Семенович. Так, пишногруда зірка "запалила" в студії "Русского радио", де працює вже 9 років.

Варто відзначити, що разом з Ганною в Челлендж вже встигли взяли участь такі зірки, як Оля Полякова, Настя Каменських, Катя Осадча та Юрій Горбунов, Надя Дорофєєва, Маша Єфросиніна, Ольга Бузова, Влад Яма з дружиною Лілією.

@ann_semenovich или 2,3,4,5,6,7,8,9,10 #chicabamboni #mozgi

Фоловерів не пройшли повз і почали голосувати: "Семенович справжня бамбоні. Бомбіта))", "З цим Челендж я зрозуміла, що всі ці фіфи крім трясти дупою нічого не умеют🤦🏻♀️", "100% Семенович 🔥🔥🔥🔥" , "10 👍девочка пластична і красівая👍🔥", "Ось це Бамбоня 🤪", "Якась добірка шмар 😅 за одиничним винятком".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Каменських в піжамі показала, як розважається з найкращою подружкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.