Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила забавну серію кадрів, позуючи з водієм маршрутки з шоу "Le Маршрутка" Богданом Богдановичем (Ігорем Новінчуком).

Так, артистка влаштувала собі фотосесію в найкрасивіших куточках України на тлі сіл і гір, підбираючи собі стильні вбрання, щоб "не соромно було показати", а от Богдан Богданович не особливо морочився з образами і просто насолоджувався подорожами і свіжим повітрям, попиваючи лимонад.

Обери свій Look of the day 😁😘 1,2,3,4??👇🏻

Фолловери не пройшли повз: "Лесечка, подивилася на тебе і згадала фільм Термінатор👍. Ну вилита Сара Коннор😊", "5😁🤪 Але перший пряв вау❤️", "Ваш водій просто супер. Він просто позитив. Весь характер нашого народу. Здається знаєш його все життя.", "На останньому фото, ви така струнка!😍", "Лесюнь , 💯% 1🔥🙌👍", "Перший просто бомба ракєта🔥", "Леся я тебе обожнюю", "Леся-красава!", "Крутишки 🤘🏼", "Всі луки гарні😂", "Класифікація супер 😍", "богданич правильно ситро вибрав! схвалюю!", "А де маршрутка)?".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.