Шоу відомого телеведучого Олексія Дурнєва, у якому він висміює дурні stories в Instagram - "Дурнєв дивиться Сторіс", останнім часом набирає шаленої популярності.

Деяким зіркам, які стали так званими "учасниками" програми, це до душі. Наприклад, Микола Тищенко вельми задоволений приколами Льоші Дурнєва.

А ось Лесі Никитюк зовсім не подобається те, що її stories висміюються в цьому шоу і перспектива стати "героїнею" нового випуску її аж ніяк не тішить.

Леся заявила Олексію, що він робить влоги на її імені. Про це Дурнєв повідомив на своїй сторінці в Instagram. Він написав, що йому зателефонувала Леся Никитюк і висунула претензії.

"Хлопців, мені подзвонила Леся Никитюк і попросила "перестати робити влоги на її імені". А що ви там?", - написав Дурнєв.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У свою чергу, Леся Никитюк записала відеозвернення Олексію Дурнєву.

"Льоша, я тобі дзвонила. Але я попросила тебе "не перегинати . Ти можеш робити скільки завгодно влогів, можеш підписувати "Леся Никитюк" хоч по 200 разів під своїми влогами, я тобі не забороняю. Тому що завдяки таким людям, як я , у тебе є робота. Виходить, що ми твої роботодавці, а ти наш вічний раб. Люблю тебе. Підписуйтесь на Олексія Дурнєва ", - сказала Леся Никитюк.


Шанувальники по-різному сприйняли цю ситуацію. Хтось написав, що Леся "зловила зірочку". Фанати ж Никитюк заявили, що Дурнєв взагалі ніхто і права не має ображати Лесю.

"Леся зловила зірочку";

"У Дурнєва 400 тисяч підписників, а у Лесі 2,6 млн. Дурнєв ваш вічно маячню всяку несе і тільки і може, що всіх ображати і піаритися на цьому ", - коментують користувачі.

Нагадаємо, Олексій Дурнєв знову взявся за те, що у нього виходить просто геніально: тролити як селебріті, так і "простих смертних".

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк атакувала Duty Free у Борисполі

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк на відпочинку в Єгипті прикинулася пірамідою