Популярый українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася архівними гарячими знімками голої Даші Астаф'євої з готелю у Львові, трепетно привітавши кращу подругу з днем народження, адже 4 серпня красуні виповнилося 35 років. Так, Соня присвятила артистці безліч теплих слів, зазначивши, що обожнює робити з Дашею буквально все на світі і багато сміятися.

🍾Мій самий ніжний зайчик, найтепліший пилізок! Я завжди кажу: коли Боженька тебе ліпив, то був щедрий, як ніколи❤️ Такої доброї, тонкої і красивої душі в ідеальній посудині ще пошукати (і не знайти)🐰 І яке щастя, що ти така «моя»! ⠀ Обожнюю робити з тобою буквально все, адже як ми регочемо на весь Всесвіт не чув тільки глухий😜 Я бажаю тобі тільки сліз від щастя або нестерпної краси і нескінченної сили бути такою, яка ти є всупереч всьому❤️ З Днем Народження, улюблений зайчик @da_astafieva! Лублу!

Фолловери залишилися в захваті: "Мільйон сердець вам дамииии❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Дашик ВАУ", "Це круто", "Більше, ніж фото!👏", "Мої вітання🌷Здоров'я!Краси!Любові!Успіху в Справах! Процвітання!🌞Ви Красунчики💪😣🔥", "❤️❤️😍😍😍😍 як же красиво 😍", "Яке блискуче волосся 😍".

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.