Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ та схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео, зроблене для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok. У кадрі Настя стоїть посеред пшеничного поля і з блискавичною швидкістю змінює образи під музику. До слова, всі наряди на ній були дуже романтичні, саме такі артистка вважає за краще носити в житті.

"Відчуваю себе квіткою в полі🌾 😌", - зізналася Каменських.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Ох вже ця Настя!💘", "Красиві відео", "Така ніжна", "Очей чарівність! Світи яскраво зірка!🔥", "Красива квітка💐", "Красоточка👍", "Красоткаааа🌺", - написали в коментарях під роликом шанувальники співачки.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Настя Каменських вперше показала новонароджених малюків: "Ласкаво просимо в цей світ". Виявляється, їх з Потапом білосніжна собачка Мімі породи Бішон-фрізе вперше стала мамою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських запаморочила українцям голови своїми "солодкими мріями": "Тривало 6 місяців".

Також портал Знай.uа писав, що раніше Настя Каменських дала розглянути ідеальну фігуру в мокрому бікіні.