Переможець Євробачення-2009, норвезький співак та скрипаль Олександр Рибак представив вже другий кліп за літо. Раніше він вже випустив автобіографічну роботу на пісню "позаду". Тепер Рибак порадував своїх шанувальників магічним кліпом на пісню Magic. Він показав кілька найщасливіших ситуацій зі свого життя.

Пісня Magic присвячена тому, що можна радіти життям в будь-якій ситуації. Рибак написав її після того як нарешті зміг побороти депресію і позбутися залежності від таблеток. Рибак випадково натрапив на блог Мартіни, яка бореться з дуже складною хворобою. Він прочитав, що Мартіна через день їздить до лікарні, проте продовжує боротися, незважаючи ні на що. Ця історія надихнула його на продовження свого творчого шляху. Пісня Magic присвячена саме їй, і всім людям, які вміють радіти життю в будь-якій ситуації, навіть в самий критичний момент.

"Я дарую вам "Magic"! Мені було радісно і приємно працювати над цією піснею в моїй домашній студії. Дуже сподіваюся, що вона вам сподобається.", сказав Рибак після виходу цієї пісні. Він зазначив, що зміг повернутися до нормального життя і продовжити свій творчий шлях не тільки завдяки дивовижній історії, а й завдяки підтримці кожного фаната. Кліп рибалки можна переглянути на Youtube.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що Наталія Могилевська запланувала яскраву прем'єру ролика на 14 липня у стилі серіалу "Санта-Барбара", проте щось пішло не так і численні фанати не дочекалися заповітної новинки.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", дочка Леоніда Якубовича Варвара в Instagram веде аккаунт під вигаданим псевдонімом Barbara Vido і днями виклала милу фотографію, на якій позує з червоною трояндою в руці.

Також " Знай.ІА " писав, що музикант Юра Шевчук випустив новий кліп і пісню "Хор".