Міла Кузнєцова – відома українська модель плюс-сайз, блогерка і володарка великого бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 600 тисяч людей, яких вона частенько балує яскравими фото і відео зі свого життя.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно Міла поділилася з шанувальниками чудовою новиною – вона знімалася для Одеського телебачення.

"Сьогодні вранці знімалися для Одеського ТБ каналу, настрій на весь день🤗 😇", - написала модель на своїй сторінці в соцмережі.

Пост зірка супроводила фотографією, на якій позувала в ефектному образі з ведучою програми.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Зірочка наша🤗", "У вас дуже крутий образ, круто підкреслює всі ваші достоїнства🔥", "Круто, у вас дуже насичене і активне життя🔥", "Ви як завжди просто відмінно виглядаєте, красуня❤️", "Клас, А коли можна буде побачити по ТБ?" - коментують новину користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Міла Кузнєцова відвідала Сафарі-парк у селі Щасливцеве на Арабатській стрілці, де вона зараз відпочиває біля моря. На прогулянку Міла вийшла в коротенькій червоній сукні в білий горошок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова порадувала публіку новим пляжним фото і запропонувала пограти.

Також портал Знай.uа писав, що модель плюс-сайз Міла Кузнєцова показала спекотні фото з відпочинку.