Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила гаряче фото, позуючи без краплі макіяжу в монокіні бірюзового кольору з глибоким декольте. Так, артистка засвітила розкішну фігуру, над якою наполегливо працює, стоячи на тлі зелного саду з деревами, віллою і гамаками і загадково дивлячись вдалину.

Una mirada dice mucho más que mil palabras 😌🥰 (Один погляд говорить набагато більше, ніж тисяча слів 😌)

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Настю компліментами: "ви супер красуня 🔥", "соковита бомбіта", "🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥шикарна дівчина🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥вогонь🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥", "на це неможливо дивитися з опущеними руками"," красива", " красуня Белла...😍 🔥 ♥ ️ ", "Як завжди красиво!!!😍 🔥 👏 ", "Шикарна️"," ви просто красиві️","ох, чарівна️️️".

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто нагадати, що раніше Настя Каменських виставила трепетне відео, порадувавши шанувальників неймовірною новиною - виявляється, їх з Потапом білосніжна собачка Мімі породи бішон-фрізе вперше стала мамою. Так, артистка показала, як турботлива дівчинка годує чотирьох новонароджених крихіток молоком, не стримуючи радісних емоцій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.