Українська співачка Олена Тополя, більш відома під сценічним ім'ям Альоша або Alyosha, поділилася відеозаписом, на якому можна побачити забавки її дітей у фонтані.

Читайте Знай в Google News!

Відповідним роликом зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Так хочеться стати дитиною) 😃

Ні, ми ж дорослі, нам так не можна 😏😊", - написала Альоша у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

На відео Роман і Марк, сини співачки, скачуть посеред струменів води одного з київських фонтанів.

"Вам подобається?" - запитує в дітлахів чоловік Альоші музикант, соліст гурту Антитіла Тарас Тополя, на що вони ствердно відповідають і продовжують свої розваги.

Наразі Альоша очікує на народження дитини, тому можна припустити, що не лише дорослий вік та зірковий статус не дають їй можливості досхочу поплескатися у фонтані.

Варто зазначити, що цей рік відзначиться рекордним сплеском народжуваності серед українських зірок шоу-бізнесу.

Так, у Фоззі з ТНМК у квітні народилася двійня. Співачка Onuka народила первістка 15 травня. Співачка і зірка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія також вперше стала мамою в травні цього року.

А 19 червня Джамала потішила прихильників новиною про те, що вони з чоловіком вдруге стали батьками. Переможниця "Танців з зірками" Ілона Гвоздьова, актриса Анна Саліванчук і співачка Alyosha теж готуються до появи дитини не вперше. Дружина відомого українського ведучого Григорія Решетника народить третього малюка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.