Днями в авторській програмі "Вечеря з Дороті" тренерка "Зважених і щасливих", телеведуча Марина Боржемська вперше відверто розповіла про те, що стало причиною її розлучення з боксером В'ячеславом Узєлковим.

Читайте Знай в Google News!

Зіркову пару боксера В'ячеслава Узєлкова та Марини всі багато років вважали ідеальною. На світлинах подружжя разом з дітьми, Робертом і Олівією, завжди сяяло щасливими посмішками. Однак два роки тому подружжя розлучилося. Марина після заміжжя стала фактичним менеджером спортсмена, відмовившись від своїх планів і повністю зосередившись на сім'ї.

Марина Боржемська з дітьми, фото з особистого архіву
Марина Боржемська з дітьми, фото з особистого архіву

Ідилія тривала до кінця 2018 року, коли після фіналу 8 сезону "Зважені та щасливі" пара оголосила про розлучення. Як виявилося, Марина Боржемська, залишила спільно нажите за 22 роки шлюбу житло і на аліменти чоловіка не подавала.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Марина розповіла, що квартира в Києві, звідки їй з дітьми довелося бігти вночі, оформлена на неї. Жінка не забрала звідти нічого, там залишилися всі її речі та речі дітей. Марина поверталася в київську квартиру тільки раз, щоб забрати документи, про які в ніч втечі забула. Однак про причини втечі Боржемська не говорить.

"Я не хочу про це говорити. Є такі речі, які не виносять в цілому, це може спричинити непередбачувані наслідки. Я не хочу, щоб Слава пережив насильство, а воно точно буде, якщо я розповім, тому що люди не прощають йому це. Скажу так, було те, що мої діти досі не можуть забути, це відбувалося при Олівії. Це те, що в першу чергу завдало травму дітям. А я доросла, я з цим справлюся. Після проекту я відразу поїхала до своїх батьків у Вінницю. Так, у чому була, в тому і їхала. Все інше — я залишила в минулому." Марина Боржемська

В'ячеслав Узєлков
В'ячеслав Узєлков

Марина розповіла, що Узелков змінив код сигналізації в квартирі і навіть дітям його не говорить. А оскільки квартира на Марині, їй досі надходять платіжки за "комуналку", які вона продовжує сплачувати. Щоб це припинити, Боржемська планує якомога швидше переоформити житло на Узєлкова.

"Якщо Слава вважає, що це його квартира, значить вона його. Зараз це поки не вдається зробити, він хоче зустрітися зі мною наодинці, а я відмовляюся. Я хочу зустрітися з ним при адвокаті або нотаріусі. Чи я боюся його? Так. Я його боюся. Я не хочу з ним бачитися наодинці. Діти мої теж просять, щоб я з ним не зустрічалася." Марина Боржемська

На питання, чому з квартири з'їхала саме вона, а не В'ячеслав, Марина відповідає, що той відмовився поступитися житлом для неї і дітей. Тому вона вирішила не наполягати. Вона додала, що Узєлков — людина з важким "вибуховим" характером, він може образити навіть незнайому йому жінку. А те, що він видається людям усміхненим і хорошим, — швидше за все, образ, який він грає для публіки.

"Всі не раз бачили, яку гидоту він пише про мене в соцмережах, і це вже показує, що він за людина. Хоч би що там було, а я народила йому двох прекрасних дітей, я була з ним поруч зі студентських років. Він зі мною домігся всього того успіху, став чемпіоном, адже я постійно змушувала ходити його в зал, тренуватися, працювати над собою. Завжди його підтримувала і була поруч в моменти радості і бідності." Марина Боржемська

Марина Боржемська, фото Instagram
Марина Боржемська, фото Instagram

Боржемська згадала інцидент, коли в Instagram Узелков, називаючи Марину "тварюкою", звинуватив її в тому, що вона, не спілкується з його матір'ю.

"Мені було дуже неприємно, адже насправді, з нашої сім'ї я єдина людина, хто спілкувався з його батьками. Хоча і до цього він не раз мене публічно обзивав і ображав. Я навіть блокувала його в усіх соціальних мережах і на телефоні, тому що він постійно писав мені повідомлення з образами. Міг серед ночі зателефонувати і почати обзивати. Роберт кілька разів йому написав, робив зауваження, щоб він не говорив про мене погано, вислав скріншоти цих коментарів, після чого Слава його просто заблокував. Тому його син у нього в чорному списку." Марина Боржемська

Коментар Узєлкова, скріншот з соцмереж
Коментар Узєлкова, скріншот з соцмереж

Боржемська стверджує, що В'ячеслав не допомагає матеріально своїм дітям, а на аліменти вона не подавала. Зустрічі з дітьми відбуваються нечасто і то, схоже, він це робить тільки заради фотографій для Instagram. Зараз відома вінничанка не готова до нових відносин, адже весь час приділяє увагу своїм дітям і заробітку грошей. Хоча зауважує, що, можливо, в недалекому майбутньому в її житті з'явиться хороший і надійний чоловік.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня Узелкова Боржемська влаштувала "Зважені та щасливі" просто на дому - топ способів схуднути

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишня Узелкова зі "Зважених та щасливих" показала, як схуднення змінює людей - фото до та після.

Також "Знай.ua" писав, що "Зважені та щасливі" надихнули колишню Узелкова: погляньте, з ким тепер тренує учасників красуня Марина.