Відома українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість виставила стильне фото біля басейну, ніжачись під спекотним сонечком у їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміського будинку. Так, артистка позувала в бікіні сірого кольору з принтом, насолоджуючись літом в дизайнерському солом'яному капелюшку, різними срібними сережками і яскравим макіяжем з акцентом на очах. При цьому красуня поскаржилася, що вже серпень і залишилося занадто мало часу до початку осені.

літа так залишилося мало 😔

Фолловери не пройшли повз і погодилися з Надею: "час пролітає так що не встигаєш моргнути і вже зима ☺️", " літо було чи ні?(", "Взу🔥🔥🔥", "Але ще не кінець 👰🏻❤️", "зате ще трохи і будуть концерти🙌🔥", "Яка краса 😍😍😍🙌", "Класний капелюх😍 Такий ж хочу тепер😂😂", "Так, літо швидко пролетіло..", "Вау😻 😻"," вау жінка що ви творите🔥"," ваау 😍 😍 красуня","такий красивий капелюх😍".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Надя Дорофєєва стильну серію кадрів, рекламуючи власний шоу-рум, де зібрала дизайнерський одяг корейських брендів. Так, артистка позувала на баскетбольному майданчику в ніжному вбранні молочного кольору, що складається з шорт-оверсайз і топа з довгим рукавом, а грайливий образ доповнила масивними білими черевиками, кепкою і срібними сережками у вигляді хрестиків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.