Дейзі Коулман, героїня документального фільму Netflix “Одрі і Дейзі”, в якому розповідається історія її зґвалтування і подальшої мовчанки органів правосуддя покінчила життя самогубством.

Про це повідомляє CBS News.

Мати загиблої написала про це пост у соціальній мережі Facebook: “Вона так і не відійшла від того, що ті хлопчики з нею зробили, і це несправедливо. Моя дівчинка померла”.

Історія трапилась у 2012 році. Тоді чотирнадцятилітня Дейзі прийшла на вечірку, де на неї напав юнак 17 років. Історія дівчинки ускладнилась не лише тим, що суд швидко закрив справу через наявність політичних зв'язків у родини хлопця, але й через те, що потерпіла зазнала масового цькування у соціальних мережах. Ці моменти й привабили кіновиробника, який вирішив зняти про цю історію документальний фільм. Оскільки дуже схожа історія трапилась із 15-літньою Одрі Потт, режисери розповіли ці дві історії разом. Одрі також закінчила життя самогубством, проте зробила це відразу після випадку зґвалтування.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Напад на журналістку у потягу: українка вказала на беззахисність жінок, може статися з кожною.

Як повідомляв портал Знай.ua, Побита в поїзді киянка відвела семирічного сина до психолога, дитина до смерті налякана: "Пробач що не врятував, матусю".

Також Знай.ua писав, що Дівчину з дитиною намагалися зґвалтувати в купе київського поїзда - "Прокинулася від ударів по голові".