Відома українська актриса Ольга Сумська вирішила поностальгувати і порадувати шанувальників на своїй сторінці в Instagram архівним кадром зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком.

Читайте Знай в Google News!

Так, 53-річна знаменитість опублікувала фотографію, якою нагадала фанатам про свою участь у першому сезоні українського шоу "Танці з зірками" разом з Ігорем Бондаренком. У кадрі молода Сумська позує в ніжній рожевій сукні на руках свого чоловіка. Шанувальники залишилися в захваті від поста актриси і похвалили її образ.

"Танці з зірками! @tanci1plus1 перший сезон!💃 🕺Незабутньо! ❤️ @vitaliyborysyuk", - підписала знімок артистка.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

"Я пам'ятаю 👍❤️😍 було чудово)", "Ви суперові", "Прекрасні 🥰", "Які ви красиві і класні, не змінюєтеся😘", "Обожнюю "старі" фотографії - вони справжні!" - бурхливо відреагували на публікацію Ольги коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ольга Сумська поділилася рецептом улюбленої горіхової настоянки: "Залила горілкою і все!".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Сумська приміряла перуку, перетворившись з головної блондинки України на кучеряву руденьку.

Також портал Знай.uа писав, що вічно молода Ольга Сумська здивувала українців різкою зміною іміджу: "Побажайте удачі".