Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити в Москву і до карантину активно гастролювала по російських містах, часто радує шанувальників яскравими фото на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу знаменитість порадувала фанатів милими знімком, на якому позує зі своєю 9-річною донькою Софією на відпочинку закордоном. Дівчинка ніжно обіймає свою зіркову маму і дивиться їй просто в очі.

"Найсолодші хвилини життя з рідними і коханими. ❤️",- лаконічно підписала трепетний кадр Лорак.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Найкращі моменти - проведені з рідними❤️. Прекрасного відпочинку вам! ❤️", "Дуже красиві і Сонечка дуже підросла ❤️", "Улюблені дівчатка😍 як же радісно бачити ваші посмішки💛 💫", "Соня така вже доросла😻", - прокоментували знімок шанувальники співачки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, компанію Філіпу Кіркорову на Криті склала його подруга Ані Лорак, яка нещодавно також прибула на грецький острів для відпочинку. Співачка після розлучення з чоловіком Муратом Налчаджіоглу на початку минулого року подорожує світом зі своєю 9-річною донькою Софією.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак виставила в Сторіс досить провокаційні кадри, знявши ролик, де позує в міні-бікіні, чорній кепці і без краплі макіяжу на обличчі.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак випадково показала нову зовнішність Ігоря Крутого.