Дуже мила й гарненька дівчинка Есманур стала плодом кохання Ібрагіма-Паші і Нігяр-калфа. Але доля у дівчинки виявилася дуже сумною - їй не судилось пізнати всієї батьківської любові, батьківської турботи та материнської ласки.

Життя і доля цієї дитини дуже цікавить багатьох шанувальників серіалу "Величне століття". Особливо глядачів цікавить, що сталось з дівчинкою після того, як Ібрагіма-Пашу стратили.

Доля цієї дівчинки воістину сумна.

Як тільки дівчинка народилася, її відразу розлучили з рідною мамою: Хатідже, дружина Ібрагіма, наказала забрати дитину, а Нігяр сказати, що дитина народилася мертвою. Навіть подивитися на крихітку не дали. Ібрагім теж не знав про дитину.

Нигяр-калфа, кадр з фільму "Величне століття"
Нигяр-калфа, кадр з фільму "Величне століття"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ім'я їй дали Кадер, що означає доля. Так вона росла років до двох або трьох, поки Ібрагім не впізнав, що у нього є дочка від Нігяр - Хатідже розповіла Ібрагіму про те, що дівчинка все ще жива і живе разом з нянею.

Ібрагім-паша відшукав її і став дбати про неї сам. Він привіз дівчинку до себе в палац, дав їй нове ім'я - Есманур. Однак, приїзд дівчинки потяг за собою наслідки. Есманур були не раді, а між Хатідже і Ібрагімом почалося безліч св

кадр з фільму "Величне століття"
кадр з фільму "Величне століття"

Після події Ібрагім розповідає все, що сталося Нігяр калфа, і дозволяє бачитися зі своєю донькою.

Але Нігяр не змогла бути поруч з дочкою, бо вона вже була дружиною Рустема-паші і була змушена виїхати разом з чоловіком в іншу провінцію.

Раптова кару Ібрагіма з волі Сулеймана залишає маленьку дівчинку наодинці з долею.

Тому Матракчі, як найкращий друг Ібрагіма, бере на себе відповідальність за її життя. Він відправляє Есманур разом з нянею в Паргу, до рідного дідуся і дядька Ніко.

Природно, Матракчі повідомив Нігяр куди відвезли її дочка. Нігяр вирушила в Паргу, але не змогла знайти Есманур

Есманур ,кадр з фільму "Величне століття"
Есманур ,кадр з фільму "Величне століття"


Після цього вже невідомо, що далі сталося з дівчинкою Есманур. Фанати серіалу вважають, що родичі Ібрагіма зникли від Османов разом з нею.

Як було насправді?

Насправді Есманур, точно так же, як і Нігяр ніколи не існувало. Вони обидві вигадані персонажі. Але обидві дуже полюбилися глядачам.

Також вони помітили, що вони дуже схожі один на одного. Але насправді вони не є родичами.

Незважаючи на дивну схожість, реальна актриса, яка зіграла Нігяр (Філіз Ахмет) не є матір'ю Деніз Тузун. Дивно, але реальна мати теж знімалася в "Пишному Столітті" - вона зіграла роль Олени, яка з'являлася в декількох серіях.