Український комік, учасник і автор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов поділився історією про те, як він опинився у центрі скандалу з легендарним британським співаком Елтоном Джоном, та навіть більше - він дуже сильно образив всесвітньо відомого музиканта.

Читайте Знай в Google News!

Про це гуморист розповів у ефірі YouTube-шоу "Зе Интервьюер".

Цей інцидент мав місце на початку 00-их років, за президентства Леоніда Кучми. Ведучими на дні народження глави держави були якраз Володимир Зеленський і Євген Кошовий, а Пікалов просто їм допомагав.

"Ми здали роботу, все закінчилося, все добре. І я ходжу, купив “найкращого в світі” пива “Крим” — жах якийсь, ходжу, попиваю. І мене попросили чимось допомогти на сцені. Уже рояль привезли, який прилетів на ІЛ-76 спецрейсом. Я без задньої думки поставив пляшку, і навіть не зрозумів, що це рояль! Це ж не те, що я — свинюка, яка ставить пивні пляшки на музичні інструменти. Але якось так вийшло: бардак на сцені, останні підготовки, тут тягнуть: “Приберіть!”. Стіл занесли, якісь крісла…

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

І тут прийшов Елтон Джон — і там такий був скандал! Мені сказали: “Саня, біжи звідси, бо порвуть!”. Вони з’ясовували, хто це, але за зовнішнім виглядом тільки я міг це зробити".

Олександр Пікалов
Олександр Пікалов

Комік зізнається, що значення цього інциденту він зрозумів лише нещодавно після перегляду біографічного фільму "Рокетмен", який вийшов у 2019 році.

"Я побачив ставлення Елтона Джона до рояля і зокрема до того, що поставили пляшку на рояль. У фільмі є сцена з першим концертом, коли почалася бійка після того, як йому поставили келих на рояль. І я зрозумів, що я кінчений ідіот", - пояснив

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пікалов розповів про теперішні стосунки з Зеленським

Як повідомляв портал Знай.ua, Пікалов зізнався, про кого в Кварталі 95 жартувати не любить

Також Знай.ua писав, Олександр Пікалов поділився своєю думкою про специфіку роботи Дмитра Комарова та його програму "Світ навиворіт".