Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. 31 Липня опівночі знаменитість представила яскравий кліп на пісню "Воом boom", режисером якого став епатажний Олександр Гудков, а вже через кілька днів вирушила на відпочинок до моря разом з мамою Наталією і сестрою Ксенією.

Так, артистка виставила гарячий кадр, позуючи в порту серед яхт і моторних човнів. Красуня приміряла коротеньке блискуче міні-плаття, суцільно вкрите паєтками, доповнивши образ босоніжками на підборах, маленьким чорним клатчем і футуристичними сонцезахисними окулярами. Світлана не упустила шансу засвітити нескінченні ноги і дала аудиторії важливу пораду: не судити людину лише по зовнішності.

не шукай блиск зовні, шукай суть всередині ❤️

Фолловери не пройшли повз: "Очі заболіли від надлишку ідеальності 🙈❤️", "Так хочеться сходити на ваш концерт💔 І знову відчути цю енергетику 🥺", "Які ноги 🤤", "Вам так добре з такою зачіскою 👍👍👍 робіть частіше 🔥", "😍😍😍🔥🔥красуня", "ось це ви бум-бум🤤🤤💔", "Краща! Королева😘 😘 😘", "А Я танцюю на зло всім бурям... (Рядок підходить під ситуацію з Boom Boom)".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.