Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео, зроблене для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok.

Так, артистка приміряла жіночний образ, зробивши незвичайну високу зачіску з вплетеними в неї квітами. Красуня спародіювала момент, коли її нібито фотографує чоловік, кажучи, в яку позу стати Насті і куди дивитися, проте так і не дає поглянути на результат.

Snap it and lemme see it 👀

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Красуня🔥", "Дуже красива 😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Настя Вам залишилось зіграти в кіно класну роль,👍😎", "Ну як можна бути такою красунею!!!! 💥💥💥💐💐💐👍👍👍👍💯💯💯💯", "Шикарна дівчинка 😍", "😍ви прекрасні", "Діва", " Королева .👏 ", "Тебе струмом шибануло в кінці?", "Таке враження, що у Насті не всі вдома🤕".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Настя Каменських виставила пікантне селфі, засмагаючи під спекотним літнім сонечком в бікіні чорного кольору з бахромою, демонструючи не тільки розкішну фігуру, але й обличчя без краплі макіяжу, грайливо знімаючи сонцезахисні окуляри. Так, артистка позувала на тлі блакитного моря, найімовірніше, тільки вийшовши з води.

При цьому Настя вирішила розповісти, яке почуття вважає найважливішим для кожного, заговоривши про любов не тільки до Потапа, але і рідних, улюбленої справи, і всього, що відбувається в житті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.