У Пресненському суді Москви відбулося третє засідання у справі російського актора Михайла Єфремова, який у червні влаштував масштабну ДТП зі смертельними наслідками. Під час першого засідання 5 серпня артист відмовився визнавати свою провину.

Читайте Знай в Google News!

На другому засіданні 6 серпня відбувся допит свідків, яких привели адвокати. Один зі свідків розповів, що Єфремов на момент аварії не був за кермом автівки. Водночас інші повідомили, що особисто бачили його на водійському сидінні.

Адвокат Олександр Добровінський, скріншот з відео
Адвокат Олександр Добровінський, скріншот з відео

Адвокат Олександр Добровінський, фото: Телеграм / Только никому
Адвокат Олександр Добровінський, фото: Телеграм / Только никому

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

На третє засідання адвокат потерпілої сторони Олександр Добровінський приїхав до суду на самокаті й закликав журналістів звернути увагу не на його розкішні машини, а на загиблого Сергія Захарова. Проте, слід відзначити, що його автомобіль Rolls Royce їхав слідом за ним.

Фанатки Єфремова продовжують приходити до суду і розповідати про актора веселі байки. Наприклад, ця жінка-81-річна Тетяна Крилова каже, що він "ніколи п'яним за кермо не сідав". Бабуся ходить до Пресненського суду щодня, називаючи себе борцем за правду.

"Ну, по-перше, можна підставити, можна наговорити. Нам сказали, що він за кермо ніколи п'яний не сідав", - заявила жінка.

Адвокат Олександр Добровінський, скріншот з соцмереж
Адвокат Олександр Добровінський, скріншот з соцмереж

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єфремов у залі суду заявив про втрату пам'яті - сім'я загиблого шокована, адвокати починають війну: подробиці

Як повідомляв Знай.ua, мільйонні заробітки Єфремова розсекретили в мережі: найскромніший договір на 900 тисяч.

Знай.ua писав, "Скількох вбили?", - самотній пікетник назвав винних у смертельній ДТП з Єфремовим.