В stories Глюкози з'явилось дивне відео, яке спантеличило її підписників. Вони ніяк не можуть зрозуміти: чи то Глюкоза відкрила Instagram у нетверезому стані, чи то її акаунт зламали.

Читайте Знай в Google News!

Російську співачку Наталію Іонову, більш відомій як "Глюкоза", не пустили в Україну і на 3 роки заборонили в’їзд на територію держави.

Це сталося у п'ятицю, 7 серпня, в аеропорту "Бориспіль". Про інцидент повідомили в Державній прикордонній службі України.

Росіянка прибула в Україну рейсом з Мінська. Під час оформлення в аеропорту прикордонники з’ясували, що співачка порушувала українське законодавство, відвідувавши Крим після окурації Росією - Глюкоза неодноразово їздила туди з концертами.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Під час розмови з прикордонниками Глюкоза заявила, що востаннє в Криму була у 2013 році. Однак, вона злукавила і насправді це не так. Російська співачка виступала на півострові без дозволу України вже після анексії Криму, у 2014 році.

Тепер Глюкоза планувала потрапити в Україну з приватною метою. Однак прикордонники поставили у паспорті співачки штамп про заборону в’їзду в Україну на 3 роки, і вона вилетіла зворотним рейсом у Білорусь.

У той же час в Instagram Глюкози з'явилось дивне відео, на якому вона виглядає не зовсім тверезою.

"Це дуже, дуже, дуже серйозне запитання", - говорить співачка, покручуючи свй "хвіст" з волосся.

"Чи то Глюкоза відкрила Instagram в нетверезому стані, то чи її зламали", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Глюкоза заради краси ризикнула життям 89-річної бабусі.

Як повідомляв Знай. ua, мама-красуня Глюкоза поділилася "банних" кадром.

Також Знай. ua писав, що Глюкоза загрузла у мільйонних боргах через авантюри чоловіка з Фадєєвим.