Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно артист порадував мережу красивими фото з прогулянки закордонному курорті, а тепер показав кумедне відео, в якому показав свою квартиру, а також своїх колег по шоу-бізнесу. У підписі до публікації Віталій підбив підсумки свого конкурсу на краще відео до його нової пісні, а також поділився особистим.

Читайте Знай в Google News!

"Для мене моя квартира - затишне і комфортне місце. Тому тут не буває ні великих компаній, Ні сторонніх людей, ні журналістів з відеокамерами. Але зараз відверто ділюся з вами своєю "домашньою історією". І за підтримки своїх колег, хочу переконати кожного - наш настрій залежить тільки від нас. Якщо є бажання, то навіть вдома можна провести час весело і з користю! А ще оголошую результати конкурсу на найяскравіше відео під мою пісню "Дома" і дякую кожному з вас за креатив і гарний настрій! Переможцями стали: @vikusyalysyuk, @kristi_gav, @_vne_sebia_. Поздоровляю! Ви можете побачити себе у фінальному відео разом зі мною та моїми колегами: @olgasumska, @viki_liub, @solomiyavitvitska, @artistleshchenko, @daugule_anastasia_official, @_lina_veres, @dima_kolyadenko, @pavlo_zibrov, @ oleg.serafyn. А ще на вас чекають подарунки від @beauty.dealer.ua! переходьте в сторіс, встигніть побачити, що отримають переможці", - написав Козловський в підписі до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.