Санкт-Петербург знову прийняв жорстоке вбивство. На набережній Фонтанки, в комунальній квартирі був виявлений труп жінки, якою виявилася маловідома актриса. Наталя померла під час заняття сексом. Про це повідомляє 78.ru.

Підозрюваним у злочині виступає 38-річний житель Санкт-Петербурга Василь. Експертизою було встановлено, що смерть настала в результаті травми шиї. Чоловік під час статевого акту згорнув дівчині шию і завдав якусь кількість ударів по голові і тулубу.

Підозрюваний, фото: РЕН-ТВ
Підозрюваний, фото: РЕН-ТВ

Серед додаткових травм був виявлений закритий перелом ребер і грудини. Чоловік працював комірником, у нього відсутнє кримінальне минуле. За визнанням підозрюваного, вони зустрічалися з Наталією і періодично займалися сексом в його квартирі.

Колишня одногрупниця маловідомої актриси розповіла, що після пройденого курсу на факультеті журналістики в Уральському Державному університеті ім. О. М. Горького вони не бачилися і тільки листувалися. "Якось обговорювали мій улюблений фільм "Дилда". Вона засмучувалася, що провела багато часу на морозі, але жоден кадр з нею не потрапив до фільму" - розповіла дівчина.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Було порушено кримінальну справу за 111 статтею Кримінального кодексу Російської Федерації "Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило з необережності смерть потерпілого". Василь відправиться в колонію суворого режиму, якщо його вина буде доведена. Інші версії події відсутні у представників поліції, проте чоловік вже дав свідчення і знаходиться під вартою.

Нагадаємо, росіяни збунтували через свого губернатора - близько 35 тисяч людей вийшли на мітинг і перекрили вулиці.

Як повідомляв "Знай.ua", "Розклала по п'яти пакетах": у Росії дружина розчленувала репера з України і кілька днів жила з тілом.

Знай.ua писав "Вовочка, ти грузинського г * вна недостойний" — - відомий телеведучий обматюкав Путіна в прямому ефірі.