Міла Кузнєцова - відома українська модель плюс-сайз, блогерка і володарка бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько балує яскравими фото і Відео зі свого життя. Так і цього разу красуня показала незвичайні знімки, на яких з'явилася в сміливому образі на відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

Схоже, Зоряна красуня вирішила скупатися в басейні після сонячних ванн на пляжі. Міла стоїть по пояс у воді, на ній сексапільний купальник цікавого фасону і з тонкими червоними мотузочками, які буквально обтягують пишний бюст. Волосся моделі розпущене і красиво укладене, а на її обличчі немає макіяжу, вона кокетливо дивиться в камеру з легкою посмішкою. У підписі до кадру Кузнєцова видала секрет ідеального відпочинку.

"У чому секрет відмінного відпочинку? @red_lineclub це нереальна атмосфера, зачаровуючий вигляд, смачна кухня і тепле ставлення персоналу до гостей! Я залишилася задоволена відпочинком в готельно-бунгальному комплексі Red Line club з гранатовими басейнами. Задоволення і комфорт в самому серці Аркадії!",- написала вона. Фанати в захваті від нового фото зіркової красуні, її завалюють компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".