Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно знаменитість виставила пікантне відео, зроблене для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok. На ролику можна побачити, як Настя в білій футболці і коротких чорних шортах виконує гарний танець під запальний трек. Образ артистка доповнила яскравим макіяжем і високим кучерявим хвостом.

"Ven y baila conmigo 😘 💃 🏻 (приходь танцювати зі мною, - ісп.)" - запропонувала підписникам Каменських.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

"Красотуличка ❤️❤️❤️", "Чому в Танці з зірками не йдете?", "Сідниці вогонь", "Дуже красиво🌺 ✨", "Круто", "Зачіска пальмочка!😍🔥❤ ️", "Гармата👍🤩", "Ти найкраща❤️", "Така гарненька, обожнюю❤️", - прокоментували публікацію зірки користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Настя Каменських вперше показала новонароджених малюків: "Ласкаво просимо в цей світ". Виявляється, їх з Потапом білосніжна собачка Мімі породи Бішон-фрізе вперше стала мамою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських запаморочила українцям голови своїми "солодкими мріями": "Тривало 6 місяців".

Також портал Знай.uа писав, що раніше Настя Каменських дала розглянути ідеальну фігуру в мокрому бікіні.