Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку новим фото своїх шпагатних пригод, а в підписі до нього розповіла про свою нову купелі, яку тут же кинулася вимірювати розсунутими ногами.

Читайте Знай в Google News!

"Ось таку красиву ідеальну купіль з моїми ініціалами спеціально виготовив для мене унікальний майстер ігор Турчанінов @kupelmeister. Я виміряла її мірою мого шпагату. А минула купіль, також виготовлена за спецзамовленням, чекає свого господаря. Це невеликий благодійний аукціон. Бажаючі придбати можуть писати нам на пошту, зазначену в профілі аккаунта", - написала Волочкова в підписі до фотографій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.