Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі на фоні свого білого Mersedes в просторому гаражі.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина постала перед шанувальниками у вельми цікавому образі, її фігуру щільно стиснула спортивна форма, дівчина елегантно перекинула зачіску і ручкою взялася за шию. Про це стало відомо завдяки новій публікації в мережі Instagram.

Публікація Анни Чері, скріншот: Instagram
Публікація Анни Чері, скріншот: Instagram

"Я люблю подорожувати, але ще більше люблю повертатися додому. Шлю вам позитивну енергію в цю п'ятницю!",- підписала нову публікацію модель.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Варто зазначити, що нещодавно Анна Чері виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі. Дівчина приміряла лише сексуальне бікіні яскраво-оранжевого кольору з глибоким декольте, відправившись у невелику подорож, відвідавши містечко в двох годинах їзди від Лос-Анджелеса. Так, красуня стояла на вході до розкішної білосніжної вілли, приймаючи грайливі пози і дозволяючи розглянути форми з усіх боків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, королева пляжу, - фітнес-модель Ана Чері в бікіні приголомшила сміливим декольте.

Як повідомляв Знай.uа, фітнес-модель Ана Чері гаряче потрусила принадами в бікіні перед камерою.

Знай.uа писав, не тільки сексі, - фітнес-модель Ана Чері надихнула жінок занадто відвертим фото.