Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. Цього разу зіркова красуня опублікувала в мережі кумедне відео, на якому позує з крихітними цуценятами.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Настя сидить на диванчику в домашньому образі, вона обклалася маленькими цуценятками, які повзають по її тілу. Одного з пухнастиків співачка взяла на руки і в якийсь момент почала розціловувати. Раніше в інтерв'ю Маші Єфросиніній чоловік Каменських Потап розповідав про їх вагітну собаку, у якої він збирався приймати пологи. Схоже вона ощенилась, і тепер Настя показала ці маленькі білі клубочки щастя. У підписі до публікації співачка написала: "ти досконалість. Нехай твій ранок почнеться з цих миловидностей". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її компліментами в коментарях до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.