Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію в своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу кілька знімків і Відео зі зйомок, чи то для глянцю, чи то для реклами.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кайлі з'явилася перед камерою в спокусливому образі, вона еротично позує фотографам і операторам, крокуючи і згинаючись. Для зйомки вона одягла сексуальний леопардовий наряд, який складається з вузького боді, ботфортів і рукавичок, і все це супроводжується довгим тонким шлейфом. Цей наряд підкреслив соковиті форми красуні і оголив ніжки. Волосся красуні розпущені і красиво укладені, на її обличчі яскравий макіяж. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.