Відома українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "tinakaroll_fan". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували яскравий знімок, на якому Тіна зображена ще в більш молодому віці, де вона відпочиває на пляжі і навіть вирішила робити це без білизни. Ось такий інтим.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації фанатської сторінки Тіни Кароль "tinakaroll_fan" в мережі Instagram.

Публікація фан-сторінки Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Публікація фан-сторінки Тіни Кароль, скріншот: Instagram

Шанувальники ніяк не стали підписувати публікацію, а лише поставили блакитний смайлик у вигляді сердечка. Буквально за кілька годин новий пост зібрав півтори тисячі лайків і десятки захоплених коментарів: "Булочка з корицею"; "Красуня"; "Ось це Афродіта вийшла з піни морської"; "Ой, трохи інтиму в стрічку... ай".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

На офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося трепетне сімейне фото з сином Веніаміном від чоловіка Євгена Огіра, який загинув в 2013 році. Так, зіркова мама і хлопчик, який, до речі, навчається у Великобританії, позували поруч один з одним, демонструючи величезну схожість, хоч більшість шанувальників впевнені, що Веня — копія свого батька.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тіна Кароль заінтригувала нескінченними ніжками перед" Танці з зірками": "А вона буде?".

Як повідомляв Знай.uа, забув про Тіну Кароль? Дан Балан кинув все і відправився в довгий шлях.

Знай.uа писав, Тіна Кароль вразила спокусливою позою в ліжку, сама невинність.