Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, цього разу зіркова красуня показала на своїй сторінці незвичайне фото, на якому позує в містичному образі Магури, а в підписі до нього розповіла про цього персонажа.

Читайте Знай в Google News!

"Розповідаю хто я. протягом зйомок @lemarshrutka_official мене так надихнули Карпати, що я "пустилася берега" і вирішила перетворитися на Магуру! Всі знають хто така Мавка, а ось про Магуру майже ніхто, судячи з попереднього посту! Магура-дочка громовержця Перуна, хмарна діва – прекрасна, крилата, войовнича. Магура схожа на скандинавську Валькірію. Серце її навіки віддано ратникам, богатирям. На полі битви Магура підбадьорює тих, хто б'ється войовничими криками. Ну прям як я. приблизно таких персонажів я б хотіла зіграти в кіно. Якщо у мене в передплатників є режисери, то вам для натхнення і нових ідей", - написала Леся. Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію телезірки, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще