Відома модель і танцівниця, "королева бурлеску" 47-річна Діта фон Тіз похвалилася новим пікантним образом, який без сумнівів здатний розпалювати пристрасті. Відповідним коротким відео вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

На зірці можна побачити прозорий корсет, чорні трусики, підтяжки для панчіх і верхню лінію панчох. Груди красуні одяг закриває лише частково, тому на сосках вона розмістила блискучі зірочки - навряд через сором'язливість, а у зв'язку з суворими правилами соцмереж.

На відео Діта красується своєю осиною талією у повільних рухах. Обличчя моделі у кадр не потрапило - очевидно, вона захотіла зробити акцент на своєму тілі, його білосніжній гладенькій шкірі та ідеальних формах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У описі до відео фон Тіз зізнається, що вона дуже сумує за живими виступами. Імовірно, саме через це вона й вирішила порадувати свою аудиторію новим пікантним матеріалом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Спокуслива Діта фон Тіз потішила оголеним бюстом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Королева бурлеску Діта фон Тіз довірилась українським професіоналам: фото.

Також Знай.ua писав, що Королева вже не та: Діта Фон Тіз спробувала дещо приховати.