Популярна українська телеведуча і блогерка Регіна Тодоренко, яка прославилася зйомками в тревел-шоу "Орел і Решка", а тепер робить своє шоу" П'ятниця з Регіною", часто радує шанувальників яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно зіркова красуня вляпалася в скандал через свої висловлювання з приводу домашнього насильства, але, схоже, пристрасті вщухли, і вона повернулася до звичного життя, роботи і яскравим постам в соцмережі.

Читайте Знай в Google News!

Так, цього разу Регіна показала в милі фото, на якому позує серед поля. Перед камерою Зоряна красуня з'явилася в цікавому образі - на ній у світлій футболці і квітчастій спідниці, яку кокетливо задерла руками. Свій образ телеведуча доповнила милою капелюшком, під якою у неї розпущене волосся, а на обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. У підписі до кадру Тодоренко написала: "вийду вночі в поле з конем. Пишіть свій варіант продовження пісні". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Регіни, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.