Шоумен Микита Джигурда славиться в Росії своїми вогняними інтерв'ю. Чергове з них він дав Youtube-каналу"Vласть vs Vлащенко". Шоумен розповів, що вважає Крим українським. Джигурда заявив, що через його проукраїнську позицію йому "ставлять палиці в колеса", проте незважаючи ні на що, від своїх переконань він відмовлятися не збирається.

Микита Джигурда заявив, що він народився в Києві і завжди буде підтримувати свою Батьківщину. За його словами, йому неодноразово пропонували змінити свою позицію в обмін на привілеї, проте він відмовився.

Він заявив, що якщо скаже, що Крим російський, йому відразу ж дадуть зелене світло, будуть кликати на різні політичні програми, запропонують виступити в окупованому Криму і т.д. більш того, Джигурда заявив, що він залишився громадянином України, хоча йому неодноразово пропонували змінити паспорт на російський.

Джигурда заявив, що пишається своїм українським паспортом, і навіть назвав себе єдиним жителем Росії, чия позиція не збігається з позицією Кремля. Він вважає, що багато артистів змушені йти на компроміс з політичними поглядами заради роботи, проте сам Джигурда не готовий піти на такий крок.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що гаряча бабуся Пугачова в сміливому міні Орбакайте змусила кусати лікті яскраві кадри.

Раніше " Знай.ua" розповідав, що сімейне вогнище онкохворої Заворотнюк перетворилося на пустелю на будинок "моєї прекрасної няні"страшно поглянути, фото.

Також портал " Знай.ua " повідомляв, що занадто пікантне відео з дружиною Харламова Асмус побачили всі, сорому не уникнути: "скільки заплатили?".