Американська актриса Алісса Мілано, відома своєю роллю в серіалі "Всі жінки відьми" ("зачаровані") перехворіла коронавірусом. 47-річна зірка, яка розповіла про два аборти, зізналася, що перенесла хворобу вкрай важко і навіть втратила 4 кілограми.

Читайте Знай в Google News!

У своєму Instagram-акаунті Мілано опублікувала пост, в якому розповіла, що захворіла ще в квітні, зазначивши, що прожила з симптомами COVID-19 чотири місяці.

"Я ніколи не була такою хворою. Боліло все. Втрата нюх. Мені здавалося, що на грудях сидить слон. Я не могла дихати. Я не могла утримувати в собі їжу. За два тижні схудла на чотири кілограми. Була лихоманка і жахливий головний біль. У мене були практично всі симптоми COVID-19", - написала Алісса.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково
Показати ще

Незважаючи на негативний результат тесту на ковід, проблеми з диханням і загальне нездужання не покидали зірку. Повторний тест показав наявність антитіл до коронавірусу.

"У мене був COVID-19. Я просто хочу, щоб ви знали, що наша система тестування є недосконалою, і ми не знаємо реальних цифр", – звернулася актриса до фоловерів.

Алісса Мілано також додала, що має намір пожертвувати свою плазму крові для того, щоб врятувати чиєсь життя. І також закликала свою публіку поставитися до коронавірусу серйозно.

"Будь ласка, бережіть себе. Будь ласка, мийте руки, надягайте маску і дотримуйтесь соціальну дистанцію. Я не хочу, щоб хтось відчував себе так само, як я", - підсумувала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, до Шеннен Доерті повернувся рак, лікарі підтвердили четверту стадію