Олена-Христина Лебідь народилася в Херсоні, на півдні України. Є ведучою на телеканалі "Новий Канал", зокрема проекту "Аферисти в сiтях". До цього працювала на каналах ICTV І M1. Любить екстрим, тому її головне вміння — знаходити шахраїв в Інтернеті і виводити їх на чисту воду після особистої зустрічі.

Читайте Знай в Google News!

В Instagram-акаунті ведучої вийшло нове відео про продовження відпочинку на Азовському морі. У публікації вона розповіла: "Ми приїхали на Лемурійське озеро. Мене дуже зацікавила назва, тому що лемури і всі справи. Десь Генічеське, південь України і лемури, якось дивно". Головною відмінністю цього озера від інших є забарвлення води, вона рожева. "Це галюцинація?? Рожева вода в озері???"- пише Олена-Христина, коментуючи відео.

Цей об'єкт вважають цілющим курортом міжнародного значення, так як вміст в ньому становить 200-300 грам на літр води. Тому на березі можна спостерігати не пісок, а білі смуги солі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Подібне Рожеве озеро не єдине в світі, їх також можна знайти в Австралії, Азербайджані, Іспанії, Канаді та інших країнах світу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, збожеволілу наречену Розенка з подружкою прикували до лавки — "Ми забули, як розмовляти".

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Всі жінки відьми" Алісса Мілано розповіла, як пережила коронавірус: "Ніколи не була такою..."

Знай.ua писав, важке дитинство, освіта Електрика і два шлюби: Надія Матвєєва розповіла всю правду про себе.