Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку новим фото своїх пригод, а в підписі до нього розповіла про свою нову купелі, яку тут же кинулася вимірювати приміряти голим тілом.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Анастасія з'явилася голяка, вона прикривається одним тільки банним віником. На першому знімку балерина стоїть в купелі, а на другому присіла в ній, прикривши голову банної капелюшком. У підписі до публікації Волочкова написала: "Моя нова іменна купіль, створена для мене купільмейстером Ігорем @kupelmeister, не перестає мене радувати. Оновлення у всьому завжди приносить радість! А колишня купіль як і раніше чекає свого господаря. Інфо можна надсилати на нашу пошту в Instagram".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.