5 серпня стартували зйомки нової кінокомедії - "Скажене весілля 3".

Про вихід третьої частини кінофраншизи стало відомо з особистих джерел "Знай.uа".

За сюжетом настає черга одружитися молодшому синові Середюка, Захару. У кращих сімейних традиціях його пасія непроста дівчина - дочка циганського барона. І хоча на цей раз, здавалося б, ніщо не віщує весільних пригод, все знову ризикує піти не за планом.

третя частина буде вибуховою! Обіцяємо багато циганського колориту і драйву – знову будуть погоні, а ще Коні, люди, циганська бричка і навіть циганський табір прямо у дворі Василя. Уявіть все розмаїття україно-ромського весілля, це неймовірно яскраво і весело, справжній шквал емоцій і фарб. Я з великим захопленням читав сценарій, Микола Куцик і Олексій Приходько, наші сценаристи, здається, знову зробили неможливе-написали якісне продовження, яке буде цікаво дивитися і тим, хто перші дві частини не бачив. Упевнений, у нас вийде позитивне, чудове кіно!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Глядачі побачать на екранах нових суперзірок: кого саме - поки що таємниця. З'являться в продовженні комедії і вже знайомі обличчя: Юрій Горбунов, Потап, Олексій Завгородній (Позитив), Олексій Супрун (Петро Бампер), MONATIK і Олег Винник. У ролі нареченого і нареченої виступлять Катерина Файн і В'ячеслав Хостікоєв. Улюблених і добре знайомих персонажів знову зіграють ті ж актори.

Також у зйомках візьме участь заслужений артист України Петро Чорний. Він виступить консультантом проекту і простежить за дотриманням автентичності ромських традицій.

Режисером тріквела стане Любомир Левицький, відомий за фільмами "Штольня", "Тіні незабутих предків" і "#SelfieParty".

Фільм, як і дві перші частини франшизи, буде створений зусиллями FILM.UA Group і Prototype Production, співпродюсерами знову виступлять Юрій Горбунов, Ірина Костюк, Надія Коротушка, засновники MOZGI Entertainment Ірина Горова та Олексій Потапенко (Потап), а саундпродюсерами – Потап і Позитив.

Реліз стрічки запланований на 2021 рік.

Нагадавши, нехай не молоді, зате щасливі- "Лісапетний Батальйон" відгуляв весілля солістки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Джигурда визнав Крим українським - "дадуть зелене світло".

Також "Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару показала, як вітала бабусю з днем народження – всі в зборі.