Даша Ульянова-фіналістка десятого сезону романтичного реаліті-шоу"Холостяк". Дівчина стала переможницею, проте стосунки з головним героєм Максом Михайлюком у неї не склалися. Але водночас модель отримала свою порцію слави і тисячі нових передплатників в Instagram, яких тепер частенько радує яскравими публікаціями. Так, цього разу красуня показала зухвале фото в сексапільному образі, а в підписі до нього розповіла, як швидко пролетіло літо.

Читайте Знай в Google News!

На фото видно, що Даша зображена на даху, вона з'явилася перед камерою у відвертому образі. На ній чорний комплект білизни і червона курточка, яка майже нічого не прикриває. У підписі до кадру Ульянова написала: "Август, куди ти, побудь ще трохи... А ви помітили, як це літо пролетіло, ніби мить? Встигли з'їздити на море, в гори, відпочити, попри обмеження? Дуже багато моїх знайомих полетіли в Туреччину, Єгипет. Деяких не злякали обмеження, і вони із задоволенням подорожують по Албанії, Хорватії та Чорногорії. Ну а в Одесі аншлаг, як ніколи. Діліться своїми козирними місцями, де були, куди плануєте?".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Нагадаємо, грузинський "холостяк" Іраклі Макацарія провів тренування у прямому ефірі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що "Холостяк" Макс зізнався, чому вибрав Дашу і розбив серце Дани.

Також портал "Знай.ua" писав, що Даша з "Холостяка" зробила відверте зізнання.