Українська телеведуча Марічка Падалко в соціальній мережі Instagram опублікувала архівні фотографії, на яких вона годує грудьми і розписала думки про те, наскільки це важливо. На її думку, грудне вигодовування давно стало популярним серед жінок і зараз немає ніякої необхідності в агітації до цього необхідного дії.

Читайте Знай в Google News!

Вона написала: "Це один з найтепліших спогадів материнства, яке ніколи не повернеш. Багато "картинок" можна відтворити і в "дорослому" дитинстві, а це — не можна. Це додаткова цінність, про яку я згадую у Всесвітній тиждень підтримки грудного вигодовування...”

Марічка Падалко, скріншот: Instagram
Марічка Падалко, скріншот: Instagram

У коментарях до публікації зібралися інші матері, деякі з яких не розуміють годування грудьми привселюдно, так як, на їхню думку, зараз є багато місць, де мама могла б усамітнитися з дитиною для годування. Інші ж діляться своїм досвідом грудного годування. "Старшого сина годувала грудьми 2 роки, а молодшого і трьох місяців не протягнула, різниця у віці синів 22 роки" — написала користувачка Instagram.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Леся Нікітюк пустилася у всі тяжкі серед Карпатських гір:"мене так надихнули". Цього разу зiркова красуня показала на своїй сторінці незвичайне фото, на якому позує в містичному образі Магури.

Як повідомляв "Знай.ua", "З-під контролю нічого не вийде": Лукашенко віддав свій голос на виборах президента.

Знай.ua писав, що тріумфатор "Танців з зірками" влаштувався офіціантом заради порятунку сина колеги по цеху.