Віра Брежнєва бореться з Даном Баланом за кращу пісню в дуеті.

Про це повідомляє Politeka.net.

Організатори вокального шоу "Голос країни" влаштували конкурс на кращий хіт в Instagram, для якого дуети популярних виконавців представили свої пісні. Головними суперниками стали Віра Брежнєва і Монатік з піснею "ВЕЧЕРиНОЧКА", а також Дан Балан і Оксана Муха з їх композицією "#всепробачати".

Скріншот: Іnstagram

З'ясувалося, що таким чином шоу запустило новий формат для підбору учасників. Спершу організатори конкурсу попросили слухачів проголосувати за найкращу пісню. Як тільки стануть відомі імена переможців, бажаючі зможуть заспівати їх хіт, записати це на відео і викласти в Instagram з необхідними тегами. Кращі виконавці, за версією суддів, потраплять в одинадцятий сезон"Голосу країни".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Думки слухачів сильно розрізняються і в коментарях під постом розвернувся справжній баттл шанувальників Брежнєвої і Монатіка з фанатами Балана і Мухи.

" Кхааххахаах, серйозно?😂 Я пісню Монатіка і віри, скрізь майже чув, і в машинах, радіо, у знайомих багатьох завантажена, а пісню Дана і Оксани, ну чесно, хітом не назвеш😂"; " MONATIK і Віра Брежнєва! Трек, що створює настрій, плюс обожнюваний і найулюбленіший музикант)"; "Ну, українських хітів, значить українською мовою, тоді # всепробачати"; " що то мені ця вечірка не зайшла, а #всепробачати дуже душевна 😍"; " Тут неможливо вибрати 😳"; " а чому не Тіна?"; "Краще б Дана з Тіною поставили з піснею Пам'ятаєш😎 а так, то я за Оксану і Дана❤️🔥❤️"; "Мені подобаються дві пісні💜, Але пісня "все пробачити" до сліз доводить. Я плакала сильно "

Нагадавши, нехай не молоді, зате щасливі- "Лісапетний Батальйон" відгуляв весілля солістки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Джигурда визнав Крим українським - "дадуть зелене світло".

Також "Знай.uа" писав, що внучка Софії Ротару показала, як вітала бабусю з днем народження – всі в зборі.