Відома американська телезірка, модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram і стала однією з найпопулярніших дівчат в соцмережі. Красуня часто балує своїх шанувальників жаркими фото, і цей раз не став винятком – Кайлі виклала в мережу кілька знімків, на яких позує нібито на роботі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Кайлі з'явилася перед камерою в цікавій локації, схоже, це її офіс. Вона звивається на оригінальному білому пуфі-то сидить, то лежить. На ній широка сіра сорочка, яка на кілька розмірів більше, а ось штанів або спідниці на ній немає, на ногах тільки стильні чорні ботфорти. Волосся красуні розпущене і недбало укладене, на її обличчі яскравий макіяж. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.