Відомий український виконавець і телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, часто радує фанатів яскравими публікаціями про життя у своєму Instagram. Його пости в соцмережі зазвичай філософські і жартівливі, але в цілому дуже цікаві. А цього разу артист опублікував кумедне фото, а в підписі до нього анонсував новий хіт.

Читайте Знай в Google News!

На новій фотографії Вова зображений серед квітучого поля, він сидить в гамаку, і виглядає сумним і дуже загадковим. Перед камерою артист з'явився в чорному вбранні - шортах і сорочці з рукавами, його волосся скуйовджене, а у волоссі причаївся квітка. У підписі до кадру Дантес анонсував нову роботу. "Зовсім скоро вийде моя нова робота. Вона виявилася для мене такою зворушливою, як ніби відкрив двері в минуле. Класно, що з'явилася можливість і впевненість Говорити і робити що хочеться. А найголовніше - люди, які готові увірватися і підтримати тебе в цьому", - написав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.