Відома українська співачка Аліна Гросу, яка минулого року вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова і відгуляла розкішне весілля в Італії, часто ділиться з фанатами в соцмережі Instagram яскравими моментами з життя. Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників цікавим фото в незвичайному образі, а в підписі до нього розповіла про ревнивого чоловіка.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Аліна з'явилася перед камерою в цікавій локації, десь в лісі, вона стоїть в компанії озброєних спецназівців. Швидше за все, це герої серіалу, в якому дівчина зараз знімається, проте сама вона називає їх своїми охоронцями. Аліна позує в елегантній довгій сукні оригінального фасону і забарвлення, її волосся недбало укладені, а на обличчі легкий макіяж і кокетлива посмішка. У підписі до публікації Гросу жартівливо написала: "Коли коханий ревнує і хоче, щоб я була в безпеці. Думаєте допоможе?". Фанати в захваті від нового фото зіркової красуні, її завалюють компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.