Руслана-одна з найвідоміших виконавиць. Вона знаменита ще з 1990-х років, а найгучнішим епізодом в її кар'єрі стала перемога на Євробаченні. Однак Руслана - не тільки популярна виконавиця, а й прихожанка греко-Католицької церкви. На своїй сторінці в Instagram вона розповіла про те, як у неї брав інтерв'ю священик.

Руслана написала, що їй вдалося поговорити зі священиком про безліч важливих речей. Зокрема, вони говорили про екологію, про охорону природи, про багатовікові дуби чернечого лісу, який знаходиться неподалік від будинку Руслани Ліжичко. Інтерв'ю тривало більше години.

"Коли ми віримо в себе, ми віримо в Творця. Сьогодні ми боремося за віру, щоб ніхто не вкрав у нас віру в Творця. Ці слова стали ключовими в інтерв'ю", резюмувала свій пост Руслана. Користувачі оцінили пост Руслани. За день запис набрав 764 лайка і кілька десятків коментарів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше Руслана провела екскурсію своїм будинком-електростанцією: фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руслана звернулася до Зеленського в прямому ефірі: важливі не тільки гроші.

Також Знай.ua писав, що Руслана змінила Майдан? Українці запідозрили недобре.