Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість виставила відверте фото біля басейну, ніжачись під спекотним сонечком у їх з чоловіком Володимиром Дантесом заміського будинку. Так, артистка повністю роздяглася і прилягла на зелену траву, засвітивши струнке тіло і прикрившись лише джинсовими міні-шортами, які фотограф дбайливо "накинув" на сідниці Наді. Пікантний кадр красуня пояснила тим, як сильно любить літо, адже нещодавно скаржилася, що воно майже пройшло.

це я так сильно люблю літо

Фолловери почали жартувати, не пройшли повз і зіркові друзі: "не доповзла ...", "Ремонтуєш полив?", "Вова: Надь, хоча б шорти накинь! 🔥👍🏽👍🏻", "Наїлася і спить 😂", "Шорти треба було теж прибрати😂❤️", "фото описує мій настрій)", "🔥 Ти чистий секс", "А тебе в такому вигляді любить вся чоловіча половина аудиторії 😂😂😂", "Як кажуть трава не лоскоче 😂".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Надя Дорофєєва стильну серію кадрів, рекламуючи власний шоу-рум, де зібрала дизайнерський одяг корейських брендів. Так, артистка позувала на баскетбольному майданчику в ніжному вбранні молочного кольору, що складається з шорт-оверсайз і топа з довгим рукавом, а грайливий образ доповнила масивними білими черевиками, кепкою і срібними сережками у вигляді хрестиків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.