Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Недано артист виклав трепетні сімейні кадри з красунею-дружиною Лілією, зізнавшись, що 9 серпня - дуже важлива дата для пари, адже рівно 13 років тому в цей день вони зустрілися очима в одному зі столичних нічних клубів і більше ніколи не хотіли відпускати один одного. Варто нагадати, що пропозицію Влад зробив коханій тільки через 7 років стосунків в новорічну ніч, а зараз щаслива сім'я разом виховує маленького сина Леона, обличчя якого поки приховує від чужих очей.

ця зустріч змінила моє життя. ⠀ Рівно 13 років тому в цей день ми познайомилися і разом стали величезною силою. ⠀ Спасибі тобі за любов, довіру і мудрість. Ти не перестаєш дивувати мене. Кожен день тону в твоїх очах. Найкраща в світі дружина і Мама. ⠀ @liliya_yama ❤ ️ Люблю!..

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

у нас сьогодні свято!🎉🥳 У цей день рівно 13 років тому ми зустрілися очима. Тоді я ще не знала наскільки все далеко зайде.🤪 Але як же я рада, що все-таки зайшло.😘 🥰І як ми зустріли казковий Світанок... Світанок наших відносин. Люблю...❤️Дуже...

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці " танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.