Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно артист виклав трепетні сімейні кадри з красунею-дружиною Лілією заради яких пара навіть їздила до Львова. Так, артист зазначив, що занадто багато романтики не буває, ніжно обіймаючи і цілуючи кохану в самому центрі міста Лева, прогулюючись затишними вуличками. Варто відзначити, що у фотосесії взяв участь і їхній маленький син Леон, обличчя якого молоді батьки поки приховують від чужих очей.

Романтики забагато не буває!.. @liliya_yama ❤️

Фолловери не пройшли повз: "Дружина у Вас - красуня!!!", "Ви як помолодшали дуже приємно за вами спостерігати будьте щасливі завжди 🤗🤗🤗🤗🤗", "Дуже милі та гарні 🤗🤗🤗💕💕💕", "Чудова пара👍🔥", "Обожнюю вашу пару😍", "Дуже гармонійна, красива пара, щастя вам 🙏🤗🤗", "Ви такі гарні👍", "Класні", "Щирі...".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.